De Gordijnenman in Spanje

 

Het werkgebied van de Gordijnenman beslaat zo ongeveer Deventer en daaromheen tot pak ‘m beet 25/30 kilometer, da’s bewust gedaan ook om al het werk goed te kunnen leveren, in de drukte van de laatste jaren.

Maar soms loop je tegen een klus aan wat verder weg en natuurlijk gaan we dan graag aan de slag!

En heel soms overkomt je een supertoffe opdracht die alle perken te buiten gaat.

Zo zat ik dus zelf 5 weken geleden in Malaga in España om samen met een ons al bekende vaste en trouwe klant uit Deventer een compleet nieuwe woning te bekijken en op te meten en daarvoor een offerte uit te brengen, compleet met montagewerk van alles wat er daar geleverd diende te worden.

Supervet natuurlijk, want ik was nog nooit in Malaga geweest, wat een prachtige stad, 1,5 dag daar geweest en toen weer snel terug naar casa De Gordijnenman.

Na de deal te hebben gesloten werd het zaak om alles samen met Marcel (mijn 1e monteur) en het naai-atelier goed te overleggen en te checken, uiteraard moest alles ook nog vlot geregeld worden, hier was geen sprake van mañana mañana

En hoe komen lengtes van 6 mtr gordijnrail zonder ongewenste bochten in Spanje? 😉

Ik wist omdat ik er al was geweest precies welk gereedschap er mee moest om alles netjes te kunnen monteren en wat we als extra mee zouden moeten nemen, in het vliegtuig, want rijden met De Gordijnenmanbus naar Malaga werd net te gortig..;)

De op maat gemaakte gordijnen en inbetweens plus de rails en wat gereedschap konden mee met de vrachtwagen samen met alle nieuwe huisraad, dus hebben wij alles zorgvuldig verpakt en naar de transporteur gebracht.

Dinsdag de 28e vloog ik erg vroeg in de ochtend samen met Marcel naar Malaga en hebben we daar die dag heerlijk rondgekeken in Malaga, tapas getest, wijn geproefd, genoten van de zon en de prachtige stad.

De volgende dag de werk-kleding aan, natuurlijk weer de korte broek, super, en aan de slag.

Check het resultaat op de volgende foto’s, alles naar volle tevredenheid, en wij hadden 2 supertoffe dagen.

Inmiddels zijn we weer met net zo veel plezier aan het werk bij project De Geertruidentuin, het toffe project bij de oude ijsbaan en alle andere klussen!