Een paar voorbeelden van onze projecten

Een zachte oudroze veloursgordijnstof

met wave-plooi, gecombineerd met een 50 mm bamboe jaloezie in houtkleur beuken. Geeft een mooi contrast met de gevlinderde betonvloer in dit prachtige huis!

Een complete achterpui

met tuinzicht voorzien van onze horizontale bamboe jaloezieën (65 mm). Met het verstelbare koord (handmatig en elektrisch verkrijgbaar) bepaal je eenvoudig de gewenste in- en uitkijk. In matzwart, waardoor je niet continu stof hoeft weg te poetsen.

In deze strakke nieuwbouwwoning

komen onze houten horizontale jaloezieën goed tot hun recht. In de kleur RAL 9010 wit, voorzien van 38 mm breed wit ladderband. Stoer en landelijk gecombineerd.

Aluminium jaloezieën

zorgen voor een strakke, moderne uitstraling. Helemaal wanneer ze matzwart zijn en in de dag gemonteerd. Zoals bij deze klant, die de 50 mm variant heeft gekozen.

Maximaal genieten

van het uitzicht op je tuin én ongenode insecten buiten de deur houden. Dat kan met de plissé hordeuren van Unilux. Op maat gemaakt in de RAL-kleur die jij wenst. Bij deze klant monteerden wij een dubbele variant.

Een authentieke woning

zoals deze in Deventer, wil je graag de uitstraling geven die het verdiend. De ramen zijn voorzien van duettes. Dat vergde in dit geval wat creatief denkwerk, aangezien de luiken nog gebruikt worden. De duettes zijn daarom bevestigd met glasplakprofielen, zodat ze de werking van de luiken niet in de weg zitten.

Op maat gemaakte buitenscreens

van Husol verfraaien deze nieuwbouwwoning in herenhuisstijl. Elektrisch te bedienen, in de kleur RAL 7016. Door onze vakmannen Marcel en Niklas gemonteerd en aangesloten

Deze matzwarte railroede

van 30 mm is gemonteerd aan het plafond. Een geweven kamerhoge gordijnstof in een wave-plooi uitvoering.

Van deze prachtige tuinkamer

maakte we een ware oase. Hiervoor hebben we semi-transparante inbetweens met 35% linnen gebruikt met wave-plooi confectie, bevestigd aan een aluminium witte KS gordijnrail. Links en rechts ervan een duette op maat in het type top-down, bottom-up.

Een stijlvol ingerichte nieuwbouwwoning

vraagt om raambekleding in dezelfde sfeer. Wij monteerden hier een eenvoudig bedienbare KS rail in de kleur aluminium/wit. Daaraan bevestigden we een witte (RAL 9016) soepele gordijnstof met wave-plooi confectie. Zeg nou zelf: superstijlvol toch?