Een greep uit onze projecten

Prachtig Scandinavisch woonhuis

Badkamerramen

Omdat de badkamer tegenwoordig het paradepaardje van de woning is, zoeken wij hier ook naar de mooiste oplossing, esthetisch en praktisch.

Recente projecten

De drie bovenste foto's geven een mooi beeld van inbetween gordijnen met een wave-plooi.

Linksonder is een 5,5 meter hoge entree met bamboe jaloezieen, ondermidden is een vergaderruimte van theater Mimik in Deventer, rechtsonder is een elektrisch screenrolgordijn.

Nieuw Larenstein

is een prachtig oud schoolgebouw in Deventer, een voormalige landbouwschool omgeturnd tot woonhuizen en appartementen. Mooie samensmelting van oud en nieuw. Bijzonder voor de gordijnen zijn de hoge vides.

Een complete achterpui

met tuinzicht voorzien van onze horizontale bamboe jaloezieën (65 mm). Met het verstelbare koord (handmatig en elektrisch verkrijgbaar) bepaal je eenvoudig de gewenste in- en uitkijk. In matzwart, waardoor je niet continu stof hoeft weg te poetsen.

Binnenzonwering serre

Prachtige serre met veel glas maar daardoor ook een probleem met de zon en de warmte. De plafondramen hebben we voorzien van duettes met handgreepbediening in een lichtdoorlatende stof maar voldoende warmte-werend. Deze zijn 'in de dag' gemonteerd en voorzien van aluminium zijprofielen. Last van de zon? Duettes dicht, niet donker wel koel!
Voor de verticale ramen is hier gekozen voor een basic Inbetween stof aan een aluminium KS Rail die we compact kunnen hangen vanwege de vlinder-retourplooi.

Gemeentehuis Deventer

Diverse projecten

Wave gordijnen

Zakelijke aankleding

Gordijnenman familieman

Gordijnenman in de media

Onze montagemannen