Een greep uit onze projecten

Houten jaloezie met breedband

Prachtig Scandinavisch woonhuis

Plisse-hordeuren

in de dag of op de dag, in alle ralkleuren leverbaar

Railroedes

Een railroede is, het woord zegt het al, een combinatie tussen een gordijnrail en een klassieke gordijnroede..
Grote voordeel van de railroede is dat de gebruikte steunen niet zoals bij traditionele roedes je gordijn verdelen, de steunen zitten vast aan de bovenkant van de railroede zodat het mogelijk is om bv een gordijn van 5 meter breed geheel naar 1 kant te schuiven zonder dat de steunen hierbij in de weg zitten
Leverbaar in 22 mm en in 28 doorsnee, gemaakt van aluminium en in alle RAL kleuren leverbaar, trendy zijn matzwart en geborsteld aluminium of wit, maximale lengte 600 cm of zelfs extra verlengd met koppelstuk.
Montage kan met op maat geleverde wandsteunen, desnoods met een schoor, of aan het plafond, recht of met bochten gemonteerd, zie foto’s
Aan deze railroede passen alle type gordijnen en plooien, maar wordt vooral gebruikt met WAVE-plooi of retourplooi, loopt zeer soepel en geeft jarenlang plezier van je gordijnen.

Badkamerramen

Omdat de badkamer tegenwoordig het paradepaardje van de woning is, zoeken wij hier ook naar de mooiste oplossing, esthetisch en praktisch.
In een badkamer moet het product natuurlijk vocht-bestendig zijn, privacy verschaffen en toch ook maximaal licht doorlaten.
Dit kan prima met bamboe of aluminium jalouzieen, duette- of plisségordijnen
Bij duettes hou je zonder inkijk toch maximaal licht binnen, de onder- en bovenkant zijn traploos te bedienen, jalouzieen brengen ook vooral sfeer én privacy.
Veel badkamers zijn voorzien van draai-kiepramen, in hout, kunststof of aluminium, bij ons geen probleem qua montage, we plakken, schroeven of klemmen het product, zodat ventileren/openen gewoon mogelijk blijft!

Recente projecten

De drie bovenste foto's geven een mooi beeld van inbetween gordijnen met een wave-plooi.

Linksonder is een 5,5 meter hoge entree met bamboe jaloezieen, ondermidden is een vergaderruimte van theater Mimik in Deventer, rechtsonder is een elektrisch screenrolgordijn.

Nieuw Larenstein

is een prachtig oud schoolgebouw in Deventer, een voormalige landbouwschool omgeturnd tot woonhuizen en appartementen. Mooie samensmelting van oud en nieuw. Bijzonder voor de gordijnen zijn de hoge vides.

Gemeentehuis Deventer

Zakelijke aankleding

Ook voor “op de zaak” of kantoor ben je bij De Gordijnenman aan het juiste adres.
Wil je dat je de warmte of de kou beter kunt beheersen dan zijn bv. ClimateScreens een perfecte oplossing, wel zicht naar buiten maar bijna 80% minder warmte en fel licht binnen, de screens zijn speciaal gecoat en toch transparant, check het filmpje onder PRODUCTEN
Als afscheiding tussen diverse werkplekken en ook om de akoestiek te verbeteren, hangen we vaak transparante WAVE-gordijnen op, makkelijk te bedienen, comfortabele aankleding en doeltreffend.
Ook bamboe jalouzieen of duettes en plissés plaatsen we vaak op werkplekken, vraag gerust naar info!

Gordijnenman familieman

Gordijnenman in de media

Onze montagemannen