Recent werk

Bekijk hier het meest recente werk van De Gordijnenman!

Samenwerking

Hiernaast staan de resultaten van een tof project in samenwerking met GEWOONDOEN. 

De Gordijnenman in Malaga, Spanje

Het werkgebied van de Gordijnenman beslaat zo ongeveer Deventer en daaromheen tot pak ‘m beet 25/30 kilometer, da’s bewust gedaan ook om al het werk goed te kunnen leveren, in de drukte van de laatste jaren.  Maar soms loop je tegen een klus aan wat verder weg en natuurlijk gaan we dan graag aan de slag! En heel soms overkomt je een supertoffe opdracht die alle perken te buiten gaat. Zo zat ik dus zelf in Malaga in España om samen met een ons al bekende vaste en trouwe klant uit Deventer een compleet nieuwe woning te bekijken en op te meten en daarvoor een offerte uit te brengen, compleet met montagewerk van alles wat er daar geleverd diende te worden. Supervet natuurlijk, want ik was nog nooit in Malaga geweest, wat een prachtige stad, 1,5 dag daar geweest en toen weer snel terug naar casa De Gordijnenman. Na de deal te hebben gesloten werd het zaak om alles samen met Marcel (mijn 1e monteur) en het naai-atelier goed te overleggen en te checken, uiteraard moest alles ook nog vlot geregeld worden, hier was geen sprake van mañana mañana
En hoe komen lengtes van 6 mtr gordijnrail zonder ongewenste bochten in Spanje? 😉
Ik wist omdat ik er al was geweest precies welk gereedschap er mee moest om alles netjes te kunnen monteren en wat we als extra mee zouden moeten nemen, in het vliegtuig, want rijden met De Gordijnenmanbus naar Malaga werd net te gortig..;) De op maat gemaakte gordijnen en inbetweens plus de rails en wat gereedschap konden mee met de vrachtwagen samen met alle nieuwe huisraad, dus hebben wij alles zorgvuldig verpakt en naar de transporteur gebracht. Dinsdag de 28e vloog ik erg vroeg in de ochtend samen met Marcel naar Malaga en hebben we daar die dag heerlijk rondgekeken in Malaga, tapas getest, wijn geproefd, genoten van de zon en de prachtige stad. De volgende dag de werk-kleding aan, natuurlijk weer de korte broek, super, en aan de slag. Check het resultaat op de volgende foto’s, alles naar volle tevredenheid, en wij hadden 2 supertoffe dagen.

Scandinavisch woonhuis

In dit prachtige huis hebben wij deze linnen gordijnen opgehangen. Linnen gordijnen hangen altijd op tot op de grond. In de winkel hebben we een breed aanbod aan linnen gordijnen, kom gerust eens langs!

Jaloezieën

Bij De Gordijnenman hebben we een uitgebreid aanbod in jaloezieën. Wie hebben hout, bamboe en aluminium jaloezieën in allerlei verschillende kleuren. Bekijk hiernaast de prachtige eindresultaten!

Railroedes

Een railroede is, het woord zegt het al, een combinatie tussen een gordijnrail en een klassieke gordijnroede..
Grote voordeel van de railroede is dat de gebruikte steunen niet zoals bij traditionele roedes je gordijn verdelen, de steunen zitten vast aan de bovenkant van de railroede zodat het mogelijk is om bv een gordijn van 5 meter breed geheel naar 1 kant te schuiven zonder dat de steunen hierbij in de weg zitten
Leverbaar in 22 mm en in 28 doorsnee, gemaakt van aluminium en in alle RAL kleuren leverbaar, trendy zijn matzwart en geborsteld aluminium of wit, maximale lengte 600 cm of zelfs extra verlengd met koppelstuk.
Montage kan met op maat geleverde wandsteunen, desnoods met een schoor, of aan het plafond, recht of met bochten gemonteerd, zie foto’s
Aan deze railroede passen alle type gordijnen en plooien, maar wordt vooral gebruikt met WAVE-plooi of retourplooi, loopt zeer soepel en geeft jarenlang plezier van je gordijnen.

Plisse-hordeuren

Nu we weer vaker in de tuin of op het balkon te vinden zijn is het heerlijk om de tuindeuren of de schuifpui wijd open te kunnen zetten. Dat kan alleen als je ons deze deuren of puien laat voorzien van op maat gemaakte Plissé-fit hordeuren van UNILUX, onze oer-Hollandse leverancier.
Kozijnen in aluminium, kunststof of hout, wij komen meten en monteren ze aan binnen-of buitenzijde voor jarenlange soepele bediening en gemak. In alle RAL-kleuren leverbaar, en standaard in RAL 9001 crème /RAL 9010 wit /RAL 7016 antraciet /RAL 9005 zwart /RAL 9006 zilver.

Gemeentehuis Deventer

Het was een zeer eervolle opdracht om ons Stadhuis in Deventer deels te mogen aankleden. We hebben lichte rolgordijnen in de Raadzaal gemonteerd. In de Burger- en IJsselzaal hebben we extra hoge akoestische vitrages opgehangen. Op plekken waar met computers wordt gewerkt hebben we screendoek-rolgrodijnen gemonteerd om het scherpe licht en de warmte te weren.

Badkamerramen

Omdat de badkamer tegenwoordig het paradepaardje van de woning is, zoeken wij hier ook naar de mooiste oplossing, esthetisch en praktisch.
In een badkamer moet het product natuurlijk vocht-bestendig zijn, privacy verschaffen en toch ook maximaal licht doorlaten.
Dit kan prima met bamboe of aluminium jaloezieen, duette®- of plisségordijnen
Bij duettes® hou je zonder inkijk toch maximaal licht binnen, de onder- en bovenkant zijn traploos te bedienen, jalouzieen brengen ook vooral sfeer én privacy.
Veel badkamers zijn voorzien van draai-kiepramen, in hout, kunststof of aluminium, bij ons geen probleem qua montage, we plakken, schroeven of klemmen het product, zodat ventileren/openen gewoon mogelijk blijft!

Zakelijke aankleding

Ook voor “op de zaak” of kantoor ben je bij De Gordijnenman aan het juiste adres.
Als afscheiding tussen diverse werkplekken en ook om de akoestiek te verbeteren, hangen we vaak transparante WAVE-gordijnen op, makkelijk te bedienen, comfortabele aankleding en doeltreffend.
Ook bamboe jalouzieen of duettes® en plissés plaatsen we vaak op werkplekken, vraag gerust naar info!

Rechtbank in Leeuwarden