Werkwijze van De Gordijnenman

Toe aan nieuwe gordijnen? Met 35 jaar ervaring is De Gordijnenman de aangewezen zaak. Maar we doen méér dan gordijnen alleen. Ook voor horren op maat, binnenzonwering, jaloezieën, plisségordijnen en vouw- en rolgordijnen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom naar onze winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.

Heb je advies nodig over prijzen, stoffen, kleuren: trek ons aan de mouw! We denken graag met je mee. Neem gerust kleurstalen en bouwtekeningen/afmetingen mee, dan maken we meteen een grove berekening voor je. Vervolgens komen we bij je thuis opmeten en sturen we je de offerte via post of mail na. Ben je akkoord met de offerte, dan spreken we de levertijd af.

Het stappenplan

Je nieuwe raambekleding uitkiezen is vaak een heel proces. De Gordijnenman neemt met liefde een groot deel van dit proces op zich; van het adviseren in kleuren en materialen, tot het inmeten en monteren van de gewenste producten. Vaak werken we met een soort van stappenplan.

Eerst wordt er een produkt en stof en kleur uitgekozen. Die zetten we vervolgens in ons eigen offerte-systeem. Vaak worden er al plattegronden of maten in meegenomen, daarmee kunnen wij alvast een richtprijs voor je berekenen, welke een vrij goed beeld geeft van de te maken kosten.

Vervolgens komen onze eigen monteurs bij je thuis alles exact inmeten. Met deze gegevens volgt dan snel een offerte op maat. Als je akkoord bent met deze offerte gaan we als een speer voor je aan de slag!

Wil je van tevoren alvast een richtprijs? Dat kan! Stuur foto’s van de betreffende ramen of ruimtes naar ons op, met je wensen dan kijken wij alvast naar alle mogelijkheden  en rekenen we een richtprijs voor je uit. Ook kunnen we je vaak al tonen hoe het eruit zou komen te zien omdat we een zeer groot foto-bestand hebben met alle gedane leveringen, waar jouw raamtype vast al eens is gepasseerd!

Contact
 
Opmeten/inmeten 

Wij leveren uitsluitend maatwerk, daarom komen we altijd nog zelf de exacte maten opnemen.
Dat opmeten is vrijblijvend en gratis, na akkoord met de offerte, en als de bestelling bij ons binnenkomt, overleggen we de planning voor de montage.

 

Contact & stalen

Heb je vragen of wil je meer weten over producten, onze werkwijze of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn van dinsdag tot zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur telefonisch, via Whatsapp, via de website en via E-mail bereikbaar. Wil je liever langs komen in de winkel? Dat kan van donderdag tot zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. 

Heb je een leuke stof gezien maar twijfel je nog over de kleur? Wij lenen op zaterdag na 16:00 uur onze kapstalen uit. Wil je liever een grotere staal? Dan is het ook mogelijk om de showbaan te lenen! Het terugbrengen van stalen is mogelijk op woensdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en op donderdagochtend tussen 09:00 uur en 10:00 uur, zodat we de stalen weer kunnen gebruiken in de winkel!

Producten Contact