Werkwijze

Is uw interesse gewekt voor De Gordijnenman, kom dan op donderdag tussen 9 en 21 uur naar de winkel en bekijk het assortiment. Laat u helpen en adviseren en geef aan wat u zoekt. Neem eventueel kleurstalen en bouwtekeningen /afmetingen mee zodat ik voor u een grove berekening van de prijs kan maken. Op basis daarvan kan ik gelijk een afspraak met u maken om te komen opmeten en u een offerte via de mail of post te zenden. Na uw akkoord met deze offerte overleggen wij de levertijd.

 

 

 

 

In de winkel hebben we alles duidelijk en overzichtelijk ingericht, je kunt op je gemak zelf even rondkijken en heb je advies nodig over prijzen, stoffen, kleuren, sleur je een van ons er gewoon even bij, lekker makkelijk, alles kan! 

Niets is te dol, wonderen lever ik op bestelling! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie is wie

Op donderdag zijn Carla Janssen-Bel (de gordijnenvrouw) en Renate Vinke-Klopman samen met mij in de winkel van 9/21 uur om je te adviseren bij het kiezen van je nieuwe gordijnen/binnenzonwering of horren. Zij verwerken ook alle gegevens en maken de offertes.

Ik zelf doe het opmeetwerk en advies aan huis op maandag/dinsdag en woensdag. Op vrijdag werk ik samen met Renate alle gegevens van de donderdag weer uit.

Monteren van alle produkten en ook het opmeten en adviseren wordt de hele week gedaan door Marcel en Niklas, teamwork!