Inbetweens en vitrages

Transparante gordijnen, ook wel inbetweens en vitrages genoemd, zijn een prachtige toevoeging aan elk interieur. Deze gordijnen hebben een lichte en luchtige uitstraling en zijn perfect om te gebruiken als sfeervolle raambekleding. Inbetweens staan bekend om hun transparante stof, waardoor er wel licht naar binnenkomt, maar je toch nog enige privacy behoudt. Deze gordijnen zijn daarom ideaal voor woonkamers en slaapkamers waar je wel wat licht wilt binnenlaten, maar niet teveel inkijk wilt hebben. Vitrages daarentegen zijn nog transparanter dan inbetweens en worden vaak gebruikt als extra laag achter andere gordijnen. Ze voegen een extra dimensie toe aan je raambekleding en zorgen voor een mooie lichtinval in de ruimte. Of je nu kiest voor inbetweens of vitrages, transparante gordijnen zijn een tijdloze keuze die past bij elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, dus er is altijd wel een variant die past bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn een prachtige manier om een kamer warmte en gezelligheid te geven. Ze zijn niet transparant maar laten wel licht door. Naast dat ze functioneel zijn, zijn ze ook decoratief en kunnen de uitstraling van een kamer compleet veranderen. Overgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor elke stijl en smaak. Daarnaast hebben ze vaak ook nog eens akoestische en isolerende eigenschappen, waardoor ze een positief effect hebben op de akoestiek en temperatuur van de kamer. Kortom, overgordijnen zijn een waardevolle toevoeging aan elke kamer.

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zijn een geweldige toevoeging aan elke slaapkamer. Ze zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ze zorgen er ook voor dat je beter slaapt. Verduisterende gordijnen blokkeren namelijk al het licht van buitenaf, waardoor je slaapkamer helemaal donker wordt. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld in een drukke straat woont waar veel verkeer langskomt. Ook als je overdag wilt slapen, kunnen verduisterende gordijnen een uitkomst bieden. Daarnaast hebben ze ook nog eens een geluiddempende werking, waardoor je minder last hebt van geluiden van buitenaf. Kortom, verduisterende gordijnen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch!

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit onderwerp, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn van maandag tot zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Stuur je liever een appje of een mailtje? Ook dat kan van maandag tot zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in de winkel op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur.