2017 gestopt met de markt

Na best lang wikken en wegen, omdat ik altijd ontzettend veel plezier heb beleefd aan de markt, heb ik toch besloten om met de markt te stoppen. Je vindt me dus alleen nog in de winkel op donderdag van 9-21 uur of op afspraak en natuurlijk heb ik daar net zo veel plezier in als ik altijd had op de markt.

Kom gerust eens kijken, natuurlijk goeie koffie!

Ciao, ci vediamo!

 

 

 

 

                                                                                     

Gordijnrails op maat geleverd

Onderschat niet het belang van goed advies over de juiste gordijnrail. Geen losse bochtjes of hinderlijke lasnaden in de rail maar een topkwaliteit witte KS alu rail uit 1 stuk!! Als het nodig is tot 7 mtr lengte ononderbroken. Buigen doen we zelf in alle mogelijke bochten. Dit zorgt voor jarenlang plezier van je nieuwe gordijnen. En een leuk weetje is dat het produkt van een Deventer fabrikant komt! De Gordijnenman meet het beter!

 

 

 

 

 

De gordijnenman is linnenman

Linnen, al vanaf mijn eerste gang naar de markt was ik zelf verkocht aan linnen gordijnstoffen. Puur, ruig en luxe, dat vind ik van linnen. Met name voor linnen is goed confectie-advies onmisbaar. In de winkel nu een prachtkwaliteit linnen-katoen in bijna 100  kleuren. €69,95 incl. confectie met 10 cm band en haken en enkelretourplooi, top! Voering? Ook mogelijk!

check deze link naar een leuke linnen-collectie